Als je op zoek bent naar waterontharders voor industrieel gebruik of voor (grote) ondernemingen ben je bij MultiAqua aan het juiste adres.

Advies op maat

Wanneer je meer informatie wil of de mogelijkheden wil bekijken, kun je vrijblijvend een afspraak maken. Er komt dan een specialist langs die samen met jou de mogelijkheden bespreekt.

Advies op maat:

 1. Afspraak

  Maak een vrijblijvende afspraak met een specialist van MultiAqua.

 2. Wensen & situatie

  Op locatie naar de situatie kijken en de wensen van de klant bespreken.

 3. Advies

  Onze adviseur maakt een advies en kijkt eventueel naar verschillende mogelijkheden.

 4. Levering en plaatsing

  De meeste maatwerk ontharders zijn uit voorraad leverbaar en zijn binnen 5 werkdagen geassembleerd. Eventuele begeleiding bij het plaatsen is ook mogelijk.

Installatie

Installatie is mogelijk via een eigen installateur of door een erkende installateur van MultiAqua. Er is vanuit MultAqua een specialist beschikbaar die tijdens het montageproces kan begeleiden. We kunnen achteraf ook een controle uitvoeren of alles naar behoren werkt.

Onderhoud

Onderhoud van maatwerk ontharders kan door MultiAqua of de installateur worden uitgevoerd. In het maatwerkplan zullen we hier afspraken over maken. Bij het uitvoeren van onderhoud wordt de zoutvoorraad ook weer aangevuld.

Regelgeving

Bij de installatie van een waterontharder bij bedrijven is bepaalde regelgeving van toepassing. Wij voldoen hier volledig aan zodat er bij controle geen problemen ontstaan.

  Persoonsgegevens die je verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u je goed mogelijk van dienst te zijn.
  Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.

  Heb je vragen of wil je meer informatie?

  Bel (038) 888 54 69 of stuur ons een mail. Je kan ook ons contactformulier invullen. We staan je graag te woord!

  Neem contact op